fbpx

Gătim împreună, mâncăm în familie!

Pe 9 decembrie, colegul nostru, Bogdan, pleacă la cules de ghebe la Burghea de jos, în pădurile muscelene, alături de Bogdan Pârvu. De la mama Flori învăță să facă şi o zacuscă de ghebe, după o rețetă transmisă din generație în generație.

Între timp, Larisa împreună cu Ramona Pârvu prepară o ciorba de pui și o tocăniță folosind niște sosuri delicioase, fără conservanți, făcute la Poiana Fermecată pentru cei care vor să mănânce sănătos și sa gătească în casă, dar nu au mult timp la dispoziţie. Familia Pârvu dorește sa promoveze conceptul „gătim împreună, mâncăm în familie” şi realizatorii emisiunii îi susţin în acest demers.

Vă aşteptăm cu drag duminica, de la ora 12:30, pe TVR 2!

* Realizatorii emisiunii „Sănătate cu de toate” vă propun o mulţime de teme  legate de alimentaţie şi vă îndeamnă să păstraţi un stil de viaţă sănătos, chiar dacă sunteţi mereu pe fugă şi nu aveţi timp să vă informaţi suficient. Veţi regăsi pe parcursul ediţiilor: multe ponturi pentru prepararea unor reţete simple şi  rapide ce pot înlocui hrana de tip „fast food” şi sfaturi legate de conexiunea cu natura, de sport sau activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de fiecare zi.

Sursa: http://tvr2.tvr.ro/sanatate-cu-de-toate_23392.html

One thought on “Gătim împreună, mâncăm în familie!

  1. camelia says:

    La multi ani 2019!
    Uram echipei care ne rasfata cu delicatese multa sanatate in noul an, asteptam cu nerabdare minunatiile din poiana fermecata in parcul IOR din Bucuresti si la Sinaia (cand se va mai incalzi afara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *