fbpx

Gătim împreună, mâncăm în familie!

gatim impreuna, mancam in familie

Gătim împreună pe 9 decembrie împreună cu colegul nostru, Bogdan ce pleacă la cules de ghebe la Burghea de jos, în pădurile muscelene, alături de Bogdan Pârvu. De la mama Flori învăță să facă şi o zacuscă de ghebe după o rețetă transmisă din generație în generație.

Între timp, Larisa împreună cu Ramona Pârvu prepară o ciorba de pui și o tocăniță folosind niște sosuri delicioase. Sosurile sunt fără conservanți, făcute la Poiana Fermecată pentru cei care vor să mănânce sănătos și sa gătească în casă, dar nu au mult timp la dispoziţie. Familia Pârvu dorește sa promoveze conceptul „gătim împreună, mâncăm în familie”, iar realizatorii emisiunii îi susţin în acest demers.

În curand .. gătim împreună

Gătim împreună, mâncăm în familie este un concept ce a determinat familia Pîrvu să se gandească și la un concurs cu publicul pe rețelele de socializare. Regulile concursului sunt simple: utilizatorii pot transmite rețete culinare utilizând formularul de pe website . Dupa transmiterea datelor din formular se generează un link. Utilizatorul dă share la legătura generată cu rețeta transmisă pe Facebook, iar rețeta cu cele mai multe like-uri primite în cursul a 30 de zile câștigă un premiu în delicatese din Poiana Fermecată.(un cupon de cumpărături http://poianafermecata.ro/magazin în valoare de 300 de RON – transport gratuit)

Vă aşteptăm cu drag duminica, de la ora 12:30, pe TVR 2!

* Realizatorii emisiunii „Sănătate cu de toate” vă propun o mulţime de teme  legate de alimentaţie şi vă îndeamnă să păstraţi un stil de viaţă sănătos, chiar dacă sunteţi mereu pe fugă şi nu aveţi timp să vă informaţi suficient. Veţi regăsi pe parcursul ediţiilor: multe ponturi pentru prepararea unor reţete simple şi  rapide ce pot înlocui hrana de tip „fast food” şi sfaturi legate de conexiunea cu natura, de sport sau activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de fiecare zi.

Sursa: http://tvr2.tvr.ro/sanatate-cu-de-toate_23392.html

One thought on “Gătim împreună, mâncăm în familie!

  1. camelia says:

    La multi ani 2019!
    Uram echipei care ne rasfata cu delicatese multa sanatate in noul an, asteptam cu nerabdare minunatiile din poiana fermecata in parcul IOR din Bucuresti si la Sinaia (cand se va mai incalzi afara).

Comments are closed.