fbpx

La mulți ani 2018

Dragi prieteni,

Acum, la final de an, cu bucurie dorim să vă mulțumim pentru că sunteți totdeauna aici!

Vă mulțumim și pentru mesajele voastre, care ne dau curaj și determinare să mergem mai departe!

Vă mulțumim și pentru că iubiți natura și darurile ei, pe care noi încercăm să le punem în valoare pentru voi!

Vă mulțumim, de asemenea, pentru că apreciați ceea ce facem și consumați produse marca Poiana Fermecată, susținând în acest fel eforturile noastre și toată familia noastră implicată în mica noastră manufactura – de la cei care culeg fructe din pădure, la cei care coc legume pe jar și mestecă în tuciul de zacuscă sau in cratița de dulceață și până la cei care vă invităm să degustați produsele sau vi le livrăm acasă!

Pentru toate acestea, vă mulțumim!

Pentru anul viitor, care – iată: bate la ușă, vă dorim să aveți parte de sănătate, de multe bucurii și de vise împlinite! Dumnezeu să vă binecuvântare și să vă ajute să realizați tot ce vă veți propune!

Noi vă promitem că ne vom dedica pe mai departe cu multă dăruire proiectului nostru de suflet care este Poiana Fermecată. O să ne perfecționăm în continuare; o să vă propunem rețete noi, la care lucrăm deja; o să avem grijă în continuare la toate detaliile, așa încât toate produsele minunate marca Poiana Fermecată să păstreze cele mai înalte standarde de calitate, siguranța și curățenie. Pe scurt, o să facem tot ce consiserăm necesar, în limita posibilităților noastre, să nu vă dezamăgim!

Să ne revedem deci sănătoși, cu bucurie, în noul an!

La Mulți Ani,

cu mult drag, din Poiana Fermecată!